The following addons cannot be used, because your plan has expired. To renew your subscription, please visit our website.

Garanti Kredi Kartım Nerede? Sorgulama - Banka Sayfası, Güncel Kredi Haberleri
  • YARIM ALTIN
    8.013,00
    % -0,22
  • AMERIKAN DOLARI
    32,1342
    % -0,13
  • € EURO
    35,1668
    % 0,02
  • £ POUND
    41,0497
    % 0,20
  • ¥ YUAN
    4,4501
    % -0,32
  • РУБ RUBLE
    0,3534
    % -0,10
  • /TL
    %
  • BIST 100
    %

Garanti Kredi Kartım Nerede? Sorgulama

Garanti Kredi Kartım Nerede? Sorgulama

Garanti kredi kartının nerede olduğunu sorgulamak için başvurulabilecek birden fazla yol yer almaktadır. Öncelikle kredi kartı başvurunuz sonuçlandıktan sonra kısa mesaj ile tarafınıza onay mesajı gelir. Ardından kredi kartınızın kuryeye verildiğine dair bilgilendirme mesajı atılır ve kurye takip numarası tarafınıza iletilir. Bu kurye takip numarası ile ister kurye firmasının resmi internet sitesi üzerinden “kurye takip” seçeneği ile sorgulama yapabilir. İster kurye firmasının müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek kurye takip numaranızı söylemek sureti ile kuryenizin nerede olduğunu ve ne zaman teslim edileceğini öğrenebilir ya da Garanti Bankası müşteri hizmetlerini arayarak yine kurye takip numarası ile Garanti Bankası kredi kartı kuryenizin nerede olduğunu öğrenebilirsiniz.

Garanti Bankası Kredi Kartı Teslim Süresi Ne Kadardır?

Garanti Bankası kredi kartı teslim süresi maksimum 2 hafta olacak şekilde belirlenmiştir. Banka kendi müşterilerine bu durumda biraz ayrıcalık tanımaktadır. Garanti Bankası müşterilerinin kredi kartı teslim süreleri 10 iş gününe kadar düşmektedir. Bu süreci Garanti Bankası kart takip kanalları aracılığı ile takip etmek mümkündür.

Mantar yetiştiriciliği hibe desteği nasıl alınır? Yazısını inceleyebilirsiniz.

Garanti Bankası Hesap Kartı Kaç Gün İçerisinde Teslim Edilmektedir?

garanti bankasi hesap karti teslim edilme sureci

Garanti Bankası hesap kartı teslim süresi de aynı kredi kartında olduğu gibi 10 gün ila 15 gün arasında teslim edilmektedir. Daha önceden banka müşterisi olup tekrardan bir hesap açtıran müşterilerin hesap kartları ise 7 iş günü içerisinde kişiye teslim edilmektedir.

Garanti Bankası Kredi Kartı Başvuru Sonucu Nasıl Öğrenilir?

Garanti Bankası kredi kartı başvuru sonucu öğrenmek için Garanti Bankası iletişim kanallarından yararlanmak mümkündür. Birden fazla iletişim kanalına sahip olan Garanti Bankası kredi kartı başvuru sonucu öğrenmek için tercih edilebilecek yöntemler şunlardır:

  • Garanti Bankası resmi internet sayfası,
  • Garanti Bankası mobil uygulama,
  • Garanti Bankası müşteri hizmetler,
  • Garanti Bankası şubeleri aracılığı ile başvuru sonucunu öğrenmek mümkündür.

Yukarıda verilen bu yöntemlerden en az tercih edileni banka şubelerine giderek yapılan başvuru sonucu öğrenme işlemidir. Bankaya giderek sonuç öğrenme işlemi vakit alacağından bu kanal üzerinden yapılan işlem tavsiye edilmemektedir. Diğer başvuru sonucu öğrenme kanallarından kısa süre içerisinde pratik bir şekilde kredi kartı başvurunuzun olumlu, olumsuz ya da hala değerlendirme sürecinde olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

İnternet ile Garanti Bankası Kredi Kartı Başvuru Sonucu Öğrenme İşlemi Nasıl Yapılır?

Resmi internet sitesi üzerinden kredi kartı başvuru sonucu öğrenme işlemi oldukça basit bir işlem olmakla beraber dakikalar içerisinde başvurunuza dair detaylı bir bilgiye ulaşabilmeniz mevcuttur. Bunun için aşağıda verilen adımları takip etmeniz yeterlidir:

  • İlk olarak Garanti Bankası kurumsal internet sitesine giriş yapılır.
  • Ana sayfa üzerinde yer alan “Bireysel” kutucuğu üzerinden “Kartlar” yazan alana gelinir ve orada çıkan seçenekler arasından “Kredi Kartı Takibi” yazan seçenek seçilir.
  • Kredi kartı takibi yazan seçeneğe tıkladıktan sonra açılan sayfa üzerinde karşınıza T.C. kimlik numarası, telefon numarası ve güvenlik kodu gireceğiniz bir alan çıkacaktır. Bu alan doğru bir şekilde doldurulur.
  • Daha sonra “devam” yazan butona tıklayarak bir sonraki aşamaya geçilir.
  • Bir sonraki aşamada karşınıza başvuruda bulunduğunuz kartınıza dair öğrenmek istediğiniz tüm bilgiler çıkacaktır.
  • Burada kart limit gibi birçok kart bilgisine ve başvuru sürecinizin hangi aşamada olduğuna dair gerekli tüm bilgileri öğrenebilmeniz mümkündür.

Yukarıda verilen adımları takip ederek kısa sürede başvuru sonucunuzu öğrenebilirsiniz. Aynı zamanda bu adımları takip ederek Garanti Bankası mobil uygulaması üzerinden de başvuru sonucunuza dair detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Telefon Üzerinden Garanti Bankası Kredi Kartı Başvuru Sonucu Nasıl Öğrenilir?

garanti bankasi kredi karti basvuru sonucu sorgulama mobil uygulama

Telefon aracılığı ile Garanti Bankası kredi kartı başvuru sonucu öğrenebilmek için, Garanti Bankası müşteri hizmetleri ile iletişime geçmek gereklidir.  Garanti Bankası müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilmek için 444 0 333 numaralı telefon hattı aranmalıdır. Bu numara arandıktan sonra sizi sesli yanıt sistemi karşılayacaktır ve sizden 11 haneli T.C. kimlik numaranızı tuşlamanızı isteyecektir. 11 haneli T.C. kimlik numarası kodlandıktan sonra sesli yanıt sistemi yapmak istediğiniz işlemi soracaktır. Bu aşamada sesli bir şekilde müşteri temsilcisine bağlanmak istediğinizi dile getirmeniz gerekmektedir. Müşteri temsilcisi ile görüşme talep ettikten sonra sistem sizi sıraya alacak ve kısa süre içinde müşteri temsilcisine bağlayacaktır. Müşteri temsilcisine bağlandıktan sonra birkaç bilgilerini teyit edildikten sonra Garanti Bankası kredi kartı başvuru sonucunu öğrenmeye yönelik talebiniz gerçekleştirilecek ve sonucun onaylanıp onaylanmadığı hakkında bilgi verecektir. Başvuru sonucunuz değerlendirme aşasında da olabilmektedir. Bu durumlarda da tahmini olarak ne zaman sonuçlanabileceğine dair bir bilgilendirme müşteri temsilcisi tarafından öğrenebilirsiniz.

Garanti Bankası Hangi Kurye Şirketi ile Çalışmaktadır?

Garanti Bankası kredi kartı gönderimlerini gerçekleştirmek için anlaşmalı olduğu kurye firması “Kurye Net”tir. Güvenilir bir kurye firması olan Kurye Net sadece Garanti Banaksı ile değil birçok banka ile de çalışmaktadır. Kurye net ile teslim alacağınız kredi kartlarınızın ne zaman elinize ulaşacağını öğrenmek için 0212 444 93 93 ya da 0850 222 93 93 numaralı telefon hatları üzerinden müşteri hizmetlerine ulaşabilir ve kuryenizin durumunu öğrenebilirsiniz. Kurye Net internet sayfası üzerinden de kurye takip numarası ile kurye durumunuzu sorgulamanız da mümkündür.

Kredi kartı aidatı almayan bankalar 2021 Yazısına da göz atabilirsiniz.

Garanti Bankası Banka Hesap Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Garanti Bankası hesap kartı başvurusu en yakın Garanti Bankası üzerinden ya da web sitesi aracılığı ile yapılması mümkündür. İlk kez hesap açtıracak kişiler şube üzerinden başvuru talebinde bulunması gerekirken Garanti Bankası müşterisi olan kişiler mobil uygulama ya da internet sitesi üzerinden hesap kartı başvurusunda bulunabilirler. Aynı zamanda banka müşterisi olan kişiler telefon şubesi üzerinden de banka hesap kartı başvurunda bulunabilme imkanları bulunmaktadır.