The following addons cannot be used, because your plan has expired. To renew your subscription, please visit our website.

ING Bank Kredi Kartım Nerede? Sorgulama - Banka Sayfası, Güncel Kredi Haberleri
  • YARIM ALTIN
    7.939,00
    % -0,05
  • AMERIKAN DOLARI
    32,2933
    % -0,15
  • € EURO
    34,7972
    % -0,06
  • £ POUND
    40,6477
    % 0,13
  • ¥ YUAN
    4,4811
    % 0,31
  • РУБ RUBLE
    0,3536
    % 0,21
  • /TL
    %
  • BIST 100
    %

ING Bank Kredi Kartım Nerede? Sorgulama

ING Bank Kredi Kartım Nerede? Sorgulama

ING Banka kredi kartının nerede olduğunu sorgulamak için yapılması üç farklı yöntem vardır. Bunlar;

  • ING Bank müşteri hizmetlerini aramak,
  • ING Bank kredi kartının verilmiş olduğu kurye firmasının müşteri destek hattını aramak,
  • Kredi kartının verildiği firmanın internet sitesi üzerinden kurye takip numarası ile kredi kartının nerede olduğu sorgulanabilmektedir.

Müşteri destek hattı ile iletişime geçerek de kurye takip numarası ile kredi kartınızın nerede olduğun sorgulanmaktadır. Sorgulama işlemi kısa bir sürede halledilmekte olup kartınıza dair teslim bilgilerini öğrenebilmenizi sağlar.

ING Bank Kredi Kartı Ne Zaman Gelir?

ING Bank kredi kartı teslim süresi kart başvuru süreciniz onaylandıktan sonra 2 gün içinde basılarak maksimum 5 iş günü içinde dağıtıma çıkmaktadır. Dağıtıma çıkıldığı günden itibaren de 7 ila 10 gün arasında kredi kartı başvurusu yapan kişinin adresine teslim edilmektedir. Bu durum kurye dağıtım şirketinin yoğunluğuna bağlı olarak uzayabilir ya da kısalabilmektedir.

ING Bank Kredi Kartı Başvurusu Ne Zaman Sonuçlanır?

ING Bank kredi kartı başvurusunun sonuçlanması yaklaşık olarak 1 haftayı bulmaktadır. Başvuru yapmış olduğunuz günden itibaren başvuru değerlendirme sürecine alınan kredi kartı başvurusu 1 hafta içerisinde değerlendirilir ve 1 hafta sonunda olumlu ya da olumsuz olarak verilmiş olan iletişim bilgilerine yanıt gönderilir. Bu süre başvuru sürecinde dikkat edilen durumlara göre değişiklik uzayıp ya da kısalabilmektedir.

Kuveyt Türk esnaf kredisi başvurusu ve şartları nelerdir? Yazısını inceleyebilirsiniz.

ING Bank Kargo Adres Değişimi Nasıl Yapılır?

nasil yapilir ing bank adres degistirme islemi

ING Bank kargo adres değişimi yapmak için, ING Bank kredi kartınızın dağıtıma verilmeden önce yapılmasına dikkat edilmelidir. Dağıtıma verildikten sonra yapılan adres değişiklikleri kişileri zor duruma sokabilmektedir. Bu duruma dikkat ettikten sonra kargo adres değişikliği yapmak için 0850 222 0 600 numaralı ING Bank çağrı merkezi aranarak müşteri temsilcilerine adres değişikliği talebinde bulunulması gerekmektedir. Müşteri temsilcileri verilen bu talebe karşılık işlemini gerçekleştirerek adres değişikliğini onaylar. Kargo firması ise yapılan bu değişikliğe istinaden gerçekli değişikliğe göre bilgileri alarak dağıtıma çıkacaktır.

Kurye Takibi Nasıl Yapılır?

ING Bank Kurye Takip Numarası Nasıl Öğrenilir?

ING Bank kurye takip numarası öğrenmek için, banka ya da kurye firmasını arayarak öğrenebilirsiniz. Fakat katınız dağıtıma çıktıktan sonra telefon numaranıza kurye takip numarası gelecektir. Eğer gelmediyse 0850 222 0 600 numaralı telefon hattı olan ING Bank müşteri hizmetleri aranarak kurye takip numarası öğrenilebilir. Ya da gelecek olan kurye firmasının müşteri hizmetleri aranarak kurye takip numarasını öğrenebilirsiniz.

ING Bank Kurye Takip Sayfa ile Kurye Takibi Nasıl Yapılır?

ING Bank kurye takip sayfasından kurye takibi yapabilmek için aşağıda verilen adımları takip edebilirsiniz:

  • ING Bank internet sayfası üzerinden kurye takip sayfasına giriş yapılır.
  • Girilen sayfa üzerinde bulunan sorgulama çubuğuna daha önceden SMS ile gelen kurye talip numarası yazılır.
  • Kurye takip numarası yazdıktan sonra ilgili kutucuğa cep telefonu numaranız da yazılır.
  • Tüm bu bilgiler yazıldıktan sonra “sorgula” seçeneğine basılır ve ING Bank kredi kartınızın nerede olduğuna ve ne zaman teslim edileceğine dair tüm bilgiler görülmektedir.

Verilen bu adımlar takip edilerek nerede olursanız olun ortalama 5 dakikada kuryenizin nerede olduğunu ve ne zaman teslim edileceğini öğrenmiş olursunuz.

ING Bank’ta Hangi Kredi Kartı Ürünleri Mevcuttur?

ING Bank üzerinden sahip olabileceğiniz kredi kartı ürünleri birden fazla olup aşağıda verildiği gibidir:

  • ING Bank Pegasus Bol Bol Premium Kart
  • ING Bank Pegasus Bol Bol Classic Kart
  • ING Bank Bonus Card

3 farklı kart çeşidi bulunan ING Bank ürünlerinde başvuru işlemleri sırasında ihtiyaca ya da isteğe yönelik kart seçimi yapılarak başvuru işlemlerine devam edilir.

ING Bank Kredi Kartı İnternet Alışverişlerine Nasıl Açılır?

ING Bank kredi internet alışverişe açmak için tercih edilebilecek iki farklı seçenek mevcuttur. Bunlardan biri ING Bank mobil uygulaması üzerinden “Kart ayarları” sekmesine girerek internet alışverişi seçeneği aktifleştirilerek yapılır. Bir diğer internet kartı alışverişine açma işlemi ise SMS gönderme yolu ile yapılan işlemdir. SMS ile internet alışverişini aktifleştirmek için ONAY yazıp boşluk bırakıp kart numarasının son 4 hanesi yazılarak 2205’e kısa mesaj olarak gönderildiği zaman birkaç dakika içerisinde kartınızın internet alışverişine açıldığına dair kısa mesaj gelecektir. Bu mesajdan sonra internet üzerinden rahat bir şekilde alışveriş yapabileceksiniz.

İş Bankası esnaf kredisi başvurusu ve şartları nelerdir? Yazısına da göz atabilirsiniz.

ING Bank Kredi Kartı Başvurusu Neden Onaylanmaz?

ing bank kredi karti basvurusunun onaylanmadigi durumlar

ING Bank kredi kartı başvurusunun onaylanmamasına neden olacak birçok etken yer almaktadır. ING Bank kredi kartı başvurusunun onaylanmamasına neden olan faktörler aşağıda verildiği gibidir:

  • Kredi kartı başvurusu esnasına istenilen bilgilerin yanlış, eksik ya da yanıltıcı bir şekilde girilmesi başvuru sonucunun olumsuz bir şekilde sonuçlanmasına neden olur. Bu faktörler değiştirildiği zaman başvuru sonucu olumlu sonuca dönecektir.
  • Kredi kartı başvurusu yapan kişinin gelir düzeyenin istenilen alt limit gelir düzeyinden düşük olması kredi kartı başvuru sürecini olumsuz etkileyen bir diğer faktörlerden biridir.
  • Kişinin aylık sabit gelir getirisinin olmaması ya da işsiz olması gibi nedenler de kredi kartı başvuru sürecini olumsuz bir şekilde etkilemektedir.
  • Banka kredi sicilinizin temiz olmaması ve kredi notunuzun düşük olması kredi kartı alma sürecinizi olumsuz etkiler.
  • Kazandığınız aylık gelire oranla daha fazla limit talebinde bulunulması kredi kartı başvuru sürecinin olumsuz sonuçlanmasına neden olur.
  • Kişi sürekli olarak kredi ya da kredi kartı başvurusunda bulunuyorsa kredi kartı başvurusu olumsuz olarak sonuçlanır.
  • Kredi kartı başvurusunda bulunan kişi herhangi bir bankaya karşı borçlu ya da herhangi bir kredi kartının limit aşımı gerçekleşmiş ise bu durum kredi kartı başvuru sonucunun olumsuz bir şekilde sonuçlanmasına neden olmaktadır.