• YARIM ALTIN
    7.949,00
    % -2,99
  • AMERIKAN DOLARI
    32,3978
    % -0,13
  • € EURO
    34,8007
    % 0,15
  • £ POUND
    40,7503
    % 0,43
  • ¥ YUAN
    4,4767
    % -0,07
  • РУБ RUBLE
    0,3483
    % -0,98
  • BITCOIN/TL
    2032771,672
    % -1,54
  • BIST 100
    %

QNB Finansbank Kredi Kartım Nerede? Sorgulama

qnb finansbank kredi karti avantaj

QNB Finansbank kredi kartı sorgulama işlemi yaparken, banka tarafından SMS ile bildirilen kurye takip numarası ile yapılması gerekmektedir. QNB Finansbank kredi kartı başvurunuz onay aldıktan sonra telefon numaranıza bilgilendirme mesajı gelecektir. Daha sonra kredi kartınız kuryeye verildikten sonra kuryeye verildiğine dair bilgi mesajı ve kurye takip numaranızın olduğu bir bilgilendirme mesajı gelmektedir. Tarafınıza iletilen bu bilgilendirme mesajı ile kurye firmasının web sitesine giriş yaparak “kurye takip sorgulama” seçeneği üzerinden kurye takip numarası girilerek kredi kartının nerede olduğuna dair ve ne zaman teslim edileceğine dair detaylı bilgiye ulaşılması mümkündür. Kurye firmasının telefon numarası üzerinden de sorgulama işlemi yapabilmeniz mümkündür. Müşteri destek numarasını arayarak kurye takip numaranız ile detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Banka müşteri hizmetleri aracılığı ile de kredi kartınızın nerede olduğuna dair bilgiyi öğrenebilmeniz de mümkündür.

QNB Finansbank Kredi Kartı Başvuru Durumu Nasıl Öğrenilir?

QNB Finansbank kredi kartı başvuru durumunuzu öğrenmek için başvurabileceğiniz birçok seçenek mevcuttur. Bu seçeneklerden en çok tercih edileni internet sitesi üzerinden yapılan sorgulama işlemidir. İnternet üzerinden kart numaranızı öğrenmek için gerçekleştirmeniz gereken adımlar aşağıda verildiği gibidir:

  • QNB Finansbank resmî web sitesine giriş yapılır. Sayfaya girildikten sonra “Kart Başvuru Sorgulama” sekmesine girilir.
  • Bu sayfada karşınıza çıkan ad, soyad, T.C. kimlik numarası, cep telefonu numarası ve güvenlik kodu girmeniz için alanlar yer almaktadır. Bu kısımlar doru bir şekilde doldurulur.
  • İstenen bilgiler girildikten sonra “sorgula” seçeneğine basılır ve kredi kartı başvurunuza dair detaylı bilgi ekranda karşınıza çıkacaktır. Bu ekrandan başvuru sonucunuzu ve kartınız ile ilgili öğrenmek istediğiniz diğer bilgileri öğrenebilirsiniz.

İnternet sitesi üzeri dışında da QNB Finansbank şubelerine giderek ya da telefon ile müşteri hizmetlerini arayarak istediğiniz kredi kartınıza dair başvuru durumunu öğrenerek başvuru sonucunuzu yakından takip edebilirsiniz.

ING Bank kredi kartım nerede? Sorgulama Yazısını inceleyebilirsiniz.

QNB Finansbank Kredi Kartı Başvurusu Yaparken Nelere Dikkat Edilmesi Gerekmektedir?

kredi karti basvurusunda dikkat edilmesi gerekenler

QNB Finansbank kredi kartı başvurusu son zamanlarda çoğu kişi tarafından yapılmakta olup ister dijital kanallar üzerinden isterseniz de şubeler üzerinden başvuru talebinde bulunabilme imkanına sahipsiniz. Kredi kartı başvuruları değerlendirme sürecine alınıp bu süreç sonunda kart başvurunuz olumlu ya da olumsuz bir şekilde sonuçlanmaktadır. QNB Finansbank kredi kartı sonucunun olumlu bir şekilde sonuçlanması için dikkat edilmesi gereken durumlar aşağıda verilmiştir. Bu durumlar şu şekildedir:

  • Kredi kartı başvurusu yapılırken banka kredi notunun yüksek olmasına dikkat edilmelidir. Risk aralığında olmaması önemli bir konudur.
  • Banka sicilinizin temiz olması, herhangi bir bankaya borçlu olmamanız kredi kartı başvurunda önemli bir konudur.
  • Aktif çalışma hayatında olmanız, düzenli bir gelire sahip olmanız kredi kartı başvurunuzu olumlu bir şekilde sonuçlanmasında önemlidir.

QNB Finansbank Kredi Kartı Özelikleri Nelerdir?

QNB Finansbank bünyesinde bulunan birçok kredi kartı ürünü bulunmaktadır. Bu kartlar şunlardır; CardFinans, CardFinans Xtra, CardFinans Emekli, CardFinans Hemşire, CardFinans Fix kredi kartlarıdır. Hepsinin belli başlı özellikleri bulunmaktadır. QNB Finansbank kredi kartlarının hepsinin belirgin özellikleri ise aşağıda verildiği gibidir:

  • Kredi kartı kullanımlarınızda hediye para uygulaması ile 1500 TL’ye kadar yapılan alışverişler ücretsiz olmaktadır.
  • Acil nakit ihtiyacı ile karşılaştığınızda anında kredi ile belgeye, kefile ve herhangi bir formaliteye gerek kalmadan kolay bir şekilde ihtiyaçlarınızı karşılayabilmeniz mümkündür.
  • Kolay taksit yapabilen bir özelliği olan QNB Finansbank kredi kartlarında 50 TL ve üzerindeki harcamalarda sonradan taksitlendirme işlemleri yapabilmenizi sağlamaktadır.

Yukarıda verilen özellikleri şubeye gitmeye gerek kalmadan tüm süreçleri halledebilir ve QNB Finansbank mobil uygulaması üzerinden takip edebilirsiniz.

QNB Finansbank Kolay Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır?

QNB Finansbank gelişen teknolojiyi yakından takip eden bir banka olmakla beraberbu teknolojileri kendi bünyesine profesyonel bir şekilde entegre etmektedir. Böylece müşterilerine kolay ve pratik çözümler sunarken işlem hızını arttırıp şubede beklemesini ortadan kaldırmaktadır. Özellikle kredi kartı uygulamaları için birçok kolaylık sağlayan QNB Finansbank, başvuru işlemlerini en kolay ve beklemede yapmadan halletmeniz için internet şubesi olanaklarını geliştirmiştir. Bunun yanında SMS, müşteri iletişim merkezi ve şubelere giderek de başvuru talebinde bulunulabilmektedir. Bu seçeneklerden QNB Finansbank kolay kredi kart başvurusu yapabilmek için 3 farklı yöntemi sizler için seçtik. Bu yöntemler şu şekildedir:

QNB Finansbank Resmi İnternet Sitesi Üzerinden Kredi Kartı Başvurusu Yapma

Bu işlem için önce QNB Finansbank resmî web sitesine giriş yapılır. Daha sonra ana sayfada bulunan “kartlar” sekmesinden “kart başvurusu” seçeneği seçilir. Bu alanda ilk olarak karşınıza hangi kart için başvuru yapacağınız çıkacaktır. Tercih ettiğiniz kredi kartını seçerek “Hemen Başvur “seçeneğine tıklanır. Daha sonra başvuru formu üzerinde yer alan bilgiler doğru bir şekilde doldurulur ve “Başvur” butonuna tıklanarak başvuru işlemi tamamlanır.

Garanti kredi kartım nerede? Sorgulama Yazısına da göz atabilirsiniz.

SMS Yöntemi ile Başvuru

basvuru sms ile

Cep telefonunuz üzerinden T.C. kimlik numarası yazılır ve 3452 ‘ye kısa mesaj gönderilerek QNB Finansbank kredi kartı başvurusu yapılır.

  • QNB Finansbank Mobil Uygulama Üzerinden Başvuru:

İlk olarak QNB Finansbank mobil uygulama cep telefonuna indirilir. İndirilen uygulamaya internet şube müşteri numaranız ve şifre ile giriş yapılır. Açılan ana sayfadan “kartlar” menüsü seçilir. Daha sonra da “kredi kartı başvurusu” sayfası seçilir. Bu ekranda bilgileriniz otomatik olarak dolu gelmediyse eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulur ve “hemen başvur” seçeneğine basılarak başvuru talebinizi göndermiş olursunuz.

Verilen bu 3 yöntem ile pratik ve hızlı bir şekilde kredi kartı başvurusunda bulunabilirsiniz. Başvuru talebiniz başvuru yaptığınız gün itibari ile değerlendirmeye alınıp ortama 1 hafta içerisinde olumlu ya da olumsuz bir şekilde tarafınıza SMS ile iletilir.